Ontdek de kracht van QLab: een professionele opleiding

Onze QLab opleiding, de ultieme leerervaring voor iedereen die de kunst van live shows en evenementen wil meesteren. QLab staat bekend als de toonaangevende software voor het beheren van audio, video, en licht in live omgevingen, en onze cursus is ontworpen om je van een beginner tot een expert te brengen.

Wat bieden wij aan?

Onze QLab opleiding is zorgvuldig samengesteld om een diepgaande kennis en praktische vaardigheden te bieden in het gebruik van QLab. Of je nu werkt in theater, concerten, corporate events of elke andere vorm van live entertainment, onze cursus biedt de tools en technieken die je nodig hebt om je producties naar een hoger niveau te tillen.

Cursusinhoud

  • Basisbeginselen: Leer de interface van QLab kennen, inclusief setup, configuratie en het navigeren door de software.
  • Audio workflows: Verken geavanceerde audiofunctionaliteiten, inclusief het mixen, cueing en synchroniseren van audio voor live uitvoeringen.
  • Video projectie: Duik in de wereld van videobeheer, van eenvoudige projecties tot complexe meervoudige schermen en mapping.
  • Lichtbesturing: Ontdek hoe QLab kan worden geïntegreerd met professionele lichtsystemen om indrukwekkende lichtshows te creëren.
  • Scripting en automatisering: Leer hoe je cues kunt automatiseren en complexe sequenties kunt programmeren om je producties efficiënter te maken.
  • Praktische toepassingen: Pas wat je hebt geleerd toe in real-life scenario's met begeleide praktijklessen en projectwerk.

Voor wie is deze opleiding?

Deze cursus is ideaal voor technici, designers, kunstenaars, en iedereen die geïnteresseerd is in het leren van QLab voor professionele of persoonlijke projecten. Er is geen voorkennis van QLab vereist, maar enige ervaring met live productie is nuttig.

Waarom onze QLab opleiding?

  • Ervaring: Onze instructeurs zijn ervaren professionals die actief zijn in de industrie en diepgaande kennis hebben van QLab.
  • Flexibiliteit: Wij bieden zowel online als persoonlijke trainingssessies aan, zodat je kunt leren in een tempo dat bij je past.
  • Netwerken: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde individuen en professionals die je kunnen ondersteunen in je leerreis en carrière.

Schrijf je vandaag nog in!

Ontdek de kracht van QLab en maak je producties onvergetelijk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze volgende opleiding!

Momenteel zijn er geen datums beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.