Over ons

Production

Wij verzorgen de volledige technische ondersteuning van uw evenement. Dat houdt in dat wij ervoor zorgen dat het materiaal, de mensen en vooral de goesting op tijd op de juiste plaats zijn om uw project volledig af te werken. Wij nemen u, als organisator, het werk en de stress uit de handen zodat u zich tijdens uw evenement of voorstelling kan bezighouden met andere en voor u vaak belangrijkere zaken. Om dat goed te kunnen voorbereiden, hebben wij op voorhand verschillende overlegmomenten.

Operator

Het bedienen van licht, geluid en video tijdens theatervoorstellingen, optredens en evenementen, ...

Consultant

Zit u met een vraag of hebt u een technisch probleem gerelateerd aan de theater- en evenementensector? Dan zoeken wij samen met u naar de oplossing.

Coach

Deze sector is zeer ervaringsgericht. De meeste 'kneepjes' leer je niet uit boeken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we iedereen iets bijbrengen en trainen, coachen en onderwijzen wij techniekers. Mensen die een stap verder willen gaan in hun hobby-activiteit of professionele techniekers die extra kennis en ervaring zoeken, staan wij graag bij met workshops op maat.

Cursus op maat, specifieke workshop, coaching tijdens de voorbereiding, opbouw of repetitie van een productie, uitgebreide repetities,... alles kan.

Een unieke formule die wij graag voorstellen, is 'de uitgebreide repetitie'. Wij bieden aan jonge muziekgroepen en jonge/nieuwe techniekers de tijd om ervaring op te doen in een ongedwongen sfeer. Wij organiseren 'uitgebreide repetities' op locatie zonder publiek zodat de stress wegblijft. Op die manier blijft er de tijd genoeg over om nieuwe dingen te proberen.

Daan tytgat

Daan groeide op in het rijke amateur-wereldje van Oostende. Reeds op jonge leeftijd verliet hij heel bewust de bühne om de wondere wereld van de theatertechniek te ontdekken. Hij studeerde in 2001 af aan het RITS te Brussel en begon meteen als klankman in de musical-afdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. ('The Hired Man', 'A Little Night Music', 'She Loves Me', 'The Party's Over', 'Portret Van Een Verloren Lente', 'Merrily We Roll Along', …)

Na het opdoeken van deze afdeling werkte hij 4 jaar als receptief technieker voor vzw De Rand. Sinds 2004 is Daan freelance technieker en verzorgt op deze manier de technische productie van een grote schare projecten van zeer uiteenlopende aard. Van het begeleiden van technici in een amateur-productie over het ontwerp van nieuwe producties tot het op poten zetten van nieuwe projecten, overal voelt Daan zich thuis. Zo tourt hij samen met 'Anderman', 'dOFt', 'B-Rouge', 'Les Voix Perdues', 'Promitheus' en 'Milk Inc.', maar organiseert ook filmkampen en diverse lessen en workshops aan jonge of 'nieuwe' techniekers. (OpenDoek, Pianofabriek, Syntra, TSM Mechelen,…) In 2011 stond hij mee in voor de technische realisatie van 'Theater De Roxy' in Sint-Truiden waar hij nog steeds vaak enthousiast 'den techniek' verzorgt.

Tijdens de zomer van 2017 was Daan de algemene productieleider voor Trefpunt tijdens de Gentse Feesten.